OM SKATTEREDUKTION

Priserna på ckservice.se är priser efter skattereduktionen. Köper du hushållstjänster av CK Hem och Trädgårdsservice får du 50 procent skattereduktion på arbetskostnaden. I detta ingår t ex städning, tvätt, strykning, fönsterputs, trädgårdsarbete och mycket mer till halva priset.

Från och med den 1 juli 2009 gäller direktavdraget för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. CK Hem och Trädgårdsservice administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket. Smidigt och enkelt för dig som kund.

NÄR DU KÖPER TJÄNSTEN PRIVAT

Köper du CK Hem och Trädgårdsservice tjänster privat får du en faktura med två betalningsalternativ ett belopp där skattereduktionen är avdragen och ett fullt belopp. Har du utrymme kvar att nyttja av din skattereduktion kan du betala det lägre beloppet. Är utrymmet däremot redan nyttjat så ska du betala den totala kostnaden.

Skattereduktionen är max 25 000 kronor per person och år vilket motsvarar ett underlag av 50 000 kronor. Vänd dig till Skatteverket för aktuell info om hur mycket du nyttjat av din skattereduktion. Tänk på att flera personer (över 18 år med taxerbara inkomster) i ett hushåll kan stå på CK Hem och Trädgårdsservice avtal och därmed nyttja skattereduktionen utifrån en fördelning som kunden bestämmer själv.

Läs mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida